Rocktähti otti tatuoi Cameron Diazin rintaansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Cameron Diaz on seurustellut pian jo parin vuoden ajan rocktähti Benji Maddenin kanssa, ja taannoin Diaz paljasti Sirius FM -radiokanavan haastattelussa heidän menneen naimisiin jo pari kuukautta seurustelun aloittamisesta.

Taannoin Benji tatuoi rakkaansa nimen rintaansa, ja nyt näyttävä tatuointi ihastuttaa verkossa. Tatuointi nousi uudelleen otsikoihin, kun paljastui, että pariskunta oli ollut salaa naimisissa jo pitkään. Tähän mennessä kuvasta on tykätty jo 17.500 kertaa.

New Weekly -lehden mukaan julkkispari haaveilee perheenlisäyksestä ja he ovat jo pitkään yrittäneet lasta. Pariskunta ei ole ilmoittanut raskaudesta virallisesti, vaikka Diazin raskaudesta on huhuttu jo maaliskuusta lähtien. Cameronin viimeaikainen käytös on viime aikoina viitannut mahdolliseen raskauteen, joten huhujen ei odoteta laantuvan ainakaan lähitulevaisuudessa.