Nikeltä hämmentävät kengät – kuosissa pepperonipizzaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni urheilija ja lenkkareita myös vapaa-aikanaan käyttävä on hurahtanut Niken kenkiin. Niken valikoima on laaja niin väreiltään, malleiltaan kuin kuoseiltaankin. Nyt Nike yllätti ja julkaisi uuden jalkinemallin, jonka kuosissa komeilee rasvainen herkku.

Nike julkaisi uudet vapaa-ajan tennarit, joiden nimi on Nike SB Janoski Pepperoni Pizza. Nimensä mukaisesti kuosissa nähdään siis herkullisen juustoista ja rasvaista pepperonipizzaa esittelevä kuosi, joka on vallannut kengän kauttaaltaan.

Pepperonipizzatennareiden kuosin Nike on suunnitellut Metro-lehden mukaan yhteistyönä Skate Mentalin kanssa. Pepperonipizzakuosin lisäksi tennareissa on valkoinen tasainen pohja, valkoiset kengännauhat ja valkoinen Nike-logo kengän sivussa.