Mummon kohtelias Google-haku ihastuttaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka Google auttaa miljardeja ihmisiä päivittäin, tulee harva miettineeksi kiitos-sanan käyttöä ja muita kohteliaisuuksia hakuja suorittaessaan. Harvat ihmiset muistavat hyvää käytöstä edes ollessaan tekemisissä muiden ihmisten kanssa somessa.

Iso-Britanniassa asuva May Ashworth on kuitenkin toista maata, sillä hän kohtelee jopa Googlea kuin se olisi oikea ihminen. Tämän huomasi 85-vuotiaan rouvan  pojanpoika Ben John avatessaan mummonsa tietokoneen. Ben jakoi Twitterissä ruudunkaappauksen isovanhempansa suorittamasta Google-hausta.

– Olisitko kiltti ja kääntäisit nämä roomalaiset numerot mcmxcviii kiitos paljon, haussa luki.

Brittiläisen mummon yltiökohtelias käytös herätti runsaasti ihastusta sosiaalisessa mediassa. Ben Johnin alkuperäinen twiitti on kerännyt yli 10 000 tykkäystä ja 7 000 jakoa.