Ruotsalaisnainen joogaa kilin kanssa – suloisuuden huippu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jooga on ollut pitkään suosittu liikuntamuoto. Osa ihmisistä voi pitää joogaa tylsänä ja liian rauhallisena lajina, mutta eräs ruotsalainen lajin harrastaja on osoittanut hauskoilla kuvillaan kaikki vääräksi sillä hänen ja pienen kilin joogahetket näyttävät ratkiriemukkailta.

Ruotsalainen joogaa opettava Rachel Brathen asuu Arubassa miehensä, koiransa ja pienen kilinsä Pennyn kanssa. Pariskunta adoptoi Pennyn Metro-lehden mukaan joulukuussa, minkä jälkeen Rachel on alkanut harrastamaan joogaa ottamalla Pennyn mukaan hänen kotona toteuttamiinsa treenihetkiin.

Rachel julkaisee Instagramissa hauskoja kuvia ja hyväntuulisia videoita, joissa Penny kiipeilee hänen selkänsä päällä ja yrittää keinolla millä hyvänsä osallistua joogaamiseen. Pennyllä on myös oma penny_thegoat -niminen Instagram-tili, jossa suositulla pikkukilillä onkin jo yli 40.000 seuraajaa.

Yoga in the backyard + baby goat = best afternoon ever?? @oneoeight.tv #yogaeverydamnday

Kuva, jonka Rachel Brathen (@yoga_girl) julkaisi

When you're trying to practice yoga but your baby goat is lying at the front center of your yoga mat and refuses to move and you try putting her on a blanket on the side seven times but she just comes right back to your mat so you give her a mat of her own but that won't do either because for some reason it's your mat with the last clean yoga towel on it or absolutely nothing so you give in and slide baby goats mat sideways so you can roll out your husbands mat to practice on instead even though it's dirty and was peed on by some dog at some point and you realize that this entire process took 30 minutes and a tiny goat baby basically runs your entire life??❤️ @penny_thegoat #goatbaby #babygoat #yogaeverydamnday

Kuva, jonka Rachel Brathen (@yoga_girl) julkaisi