Arkiromantiikka yllättää jopa lounastauolla – tässä kuumat vinkit

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jokaisessa parisuhteessa tulee väistämättä eteen aika, jolloin ensihuuma laantuu ja liitto muuttuu arkisemmaksi. Tällöin kumppanusten on hyvä pitää mielessä, että jo pienillä ja huomaavaisilla teoilla saa helposti vipinää ja säpinää yhdessäoloon. Pienet teot merkitsevät eniten.

Työpäivän aikana vietetty lounastunti riittää romantiikan ja rakkauden osoittamiseen. Kerro sydämenvalitulle rakastavasi häntä pikkuisten yllätysten avulla, ja sujauta salaa hänen taskuunsa tai käsilaukkuunsa sydämenmuotoinen makeinen. Evääksi voi valmistaa sydämenmuotoisia voileipiä tai muita naposteltavia.

Tilaa mussukan työpaikalle kukkalähetys tai poimi itse kimppu lounastunnilla annettavaksi. Vaikka runojen kirjoittaminen saattaa kuulostaa yliampuvalta, kannattaa sitäkin kokeilla ainakin kerran elämässä. Reaktio voi olla erittäin myönteinen. Sen voi lähettää vaikkapa työsähköpostina tai tavallisena kirjeenä.

Yhtä ihanan yllätyksen tuottaa varmasti myös se, että löytää käsilaukustaan tai taskustaan käsinkirjoitetun kupongin, jossa luvataan samalle illalle suutelua, hierontaa tai rakkaudella valmistettua ruokaa. Harva myöskään tulostaa enää valokuvia, joten vie mielitietyn työpaikalle lahjaksi kehystetty yhteiskuva.