Wakeboard-nyrkkeily on uusi hurja kesälaji vesillä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Wakeboarding eli vesilautailu on vesihiihdolle syntynyt sukulaislaji. Vesilautailu on sekoitus vesihiihtoa, lumilautailua ja surffausta. Nyt eräät hurjapäät ovat yhdistäneet vesilautailuun myös nyrkkeilemisen.

Devin Super Tramp on julkaissut YouTube-kanavallaan hurjan videon, jossa he esittelevät uutta vauhdikasta urheilulajia. Videolla rohkelikot kamppailevat wakeboarding-laudan päällä nyrkkeillen toisiaan vastaan jättimäisillä nyrkkeilyhanskoilla.

Osa ottelijoiden lyönneistä näyttää melko kivuliailta saattaessaan vastustajan laudalta veteen, mutta osallistujilla näyttää kuitenkin olevan hymy herkässä. Vauhdikkaassa lajissa lauta kelluu itsekseen veden pinnalla tai sitä vedetään ottelun aikana veneellä, mikä tuo jälleen uuden lisähaasteen otteluun.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat