Nainen pyörittää hulavannetta raskausvatsallaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hulavanteen sujuva pyörittäminen vaatii hieman harjoittelua ennen kuin se alkaa luonnistumaan ilman erityisiä ponnisteluja. Yhden hulavanteen pyörittäminen opetellaan yleensä melko nopeasti, mutta monen vanteen samanaikainen pyörittäminen vaatiikin jo hieman enemmän treeniä.

Nyt YouTube-videolla nähdään eräs tuleva äiti, joka on opetellut melko erikoisen tavan pyörittää hulavannetta. Raskaana oleva nainen ei yritä pyrittää vannetta vatsan yli lantiollaan vaan on sen sijaan opetellut pyörittämään vannetta itse raskausvatsalla.

Videolla nainen näyttää miten raskausvatsalla pystyy pyörittämään onnistuneesti hulavannetta. Nainen pyörittää vannetta vatsallaan muutaman sekunnin ajan ennen kuin vanne luiskahtaa vatsalta pois. Melko näyttävä suoritus lyhyestä ajasta huolimatta.