Kissanpennut jumiutuivat viemäriputkeen – massiivinen pelastusoperaatio pelasti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pelastuslaitos on julkaissut netissä videon kissanpentujen pelastusoperaatiosta. Rakennuksen vesiputkista kantautuneet äänet olivat huolestuttaneet lähistöllä liikkuneet ihmiset ja he olivat tehneet asiasta ilmoituksen hätänumeroon.

Jukin Video -kanavalla julkaistu video on hurjaa katseltavaa. Pelastajat joutuivat purkamaan seiniä ja lattioita saadakseen putket näkyviin. Lopulta pelastajat onnistuivat tekemään putkeen aukon. Sen seurauksena katu täyttyi pienten kissojen hätääntyneestä miukumisesta.

Yksitellen pelastajat onnistuivat vapauttamaan pelokkaat kissanpennut viemäristä. Joka kerta, kun putkesta putkahti esiin kissa, alkoivat ihmiset ympärillä hurrata. Sivulliset ottivat pennut syliinsä ja laskivat ne pieneen laatikkoon. Kissanpennut olivat onnekkaita, sillä ne selvisivät hengenvaarallisesta tilanteesta elossa.