116 kerrosta kynsilakkaa – tästäkö tulossa uusi kauneustrendi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Simply Nailogical -videoblogissa kuullaan pelkästään kynsiin liittyvistä asioista. Moni oli ihmetellyt kanavaa ylläpitävälle Cristinelle pallomaisia kynsiä, minkä lisäksi kymmenet olivat halunneet nähdä naisen maalaavan useita kymmeniä kynsilakkakerroksia päällekäin. Nainen teki työtä käskettyä.

Cristine päätti toteuttaa yhden katsojiensa toiveista ja maalata kynsiinsä kerroksittain jokaista omistamaansa kynsilakkaa. Cristine maalaa kynsiin kerroksen toisensa perään ja huokailee kesken urakkansa, kun yli sadasta kynsilakasta on käytetty vasta muutamia eri sävyjä.

Kerrosten kasaantuessa kynnet alkavat kasvamaan paksuutta. Cristine ei jaksa antaa kynsien kuivua välillä, minkä vuoksi paksu lakkakerros alkaakin valumaan. Hän päättää olla uskollinen faneilleen ja aloittaa urakan alusta antaen lakan aina kuivua joka kerroksen jälkeen. Lopulta nainen saa kynsilakasta aikaan mielettömän keon, joka näyttää yllättävän lumoavalta.