Arttu Lindeman teki historiaa – tähän ei ole kukaan myy pystynyt!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Arttu Lindemanin esikoissingle nousi jo ensimmäisenä päivänä Spotifyn Suomen listan ykköseksi. Läikkyy-kappale on tällä hetkellä Suomen striimatuin biisi, sillä sitä kuunneltiin päivässä lähes neljännesmiljoonaa kertaa.

Arttu teki biisillään tempun, johon kukaan muu artisti ei ole pystynyt Suomessa. Läikkyy nousi historiallisesti jo maanantain Spotify-listan sijalle 6., kun kappaletta kuunneltiin yli 60.000 kertaa jo julkaisuyön aikana.

– Tää tuntuu ihan uskomattomalta. Kun heräsin aamulla ja näin että biisi on ykkösenä en osannut tehdä muuta kuin huutaa! Oon aiemmin katsonut listaykkösiä ja siellä on ollut Suomen kovimmat nimet. En osannut kuvitella että olisin itsekin siellä, ja vielä ekana päivänä, Arttu Lindeman kommentoi.

Sittemmin suosio on vain jatkunut, sillä Läikkyy pysyi ykköspaikalla koko juhannuksen ja pitää kärkipaikkaa edelleen. Viikossa kappaletta on kuunneltu jo yli miljoona kertaa. Sony Music Finlandin markkinointijohtaja Tomi Saarinen on ylpeä nuoren artistin menestyksestä.

– Se, että debyyttiartisti nousee Spotifyn ykköseksi ensimmäisenä kuuntelupäivänä on ainutlaatuista, mutta tällaisilla lukemilla se on aivan uskomatonta. Juhannus tuli tänä vuonna jo maanantaina. Onnea Artulle ja koko mukana olleelle jengille, tällaisen saavuttamiseksi pitää olla ison määrän palasia täysin kohdallaan.