Isä haki poikansa päiväkodista – rajaton rakkaus videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä arki voi käydä niin kiireiseksi ja stressaavaksi, että pienimmät ja yksinkertaisimmat ilon aiheet pääsevät unohtumaan. Erään isän päivän kohokohta oli se kun hän haki poikansa päiväkodista, jossa lapsi odotti isää kuin kuuta nousevaa.

Nasser Almujaibel -niminen perheenisä on kuvannut videolle lukemattomia kertoja, kun hän on noutanut pienen poikansa päiväkodista. Poika on aina innoissaan nähdessään isänsä, joka on tullut hakemaan häntä hoidossa vietetyn päivän jälkeen.

Isän sydäntä on lämmittänyt tapa, jolla poika tervehtii isää. Poika huutaa aina kovaan ääneen isälle huomatessaan hänet, ja juoksee halaamaan isää. Yli neljän minuutin pituisella videolla nähdään monia hellyttäviä kertoja kun isä on mennyt hakemaan innoissaan odottelevaa poikaa päiväkodista.