Raju hirvikolari videolle Keimolassa – näin yllättäen se tapahtuu

Autot Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Hirvikolarit ovat autoilijoiden riesana erityisesti syksyisin, mutta myös keskikesän hämärtyvät illat ovat niille otollista aikaa. Autoilijoiden tulee olla alati valppaana hirvikolarin varalta myös moottoriteillä, sillä hirviaidat eivät riitä pidättelemään kaikkia hirviyksilöitä poissa tieltä.

Eilen maanantaina Tampereen ja Helsingin välisellä moottoritiellä hieman Kehä 3:n pohjoispuolella tapahtui täysin yllättäen hirvikolari, joka sattui tallentumaan auton kojelautakameraan. Video osoittaa miten yllättäen hirvi voi ilmestyä auton eteen. Katso video tästä linkistä.

Tällä kertaa eläin seisoskeli kaistat jakavalla pientareella, josta se hyppäsi farmariauton eteen ja kimposi siitä korkealle ilmaan ja osui vielä toiseen henkilöautoon. Videon julkaisijan mukaan autossa ollut poika loukkaantui lievästi.