Täsmätreeni morsiamille – näin muokkaat vartalon ennen hääpäivää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Morsiamet haluavat näyttää ainutlaatuisena hääpäivänään niin hyvältä hääpuvussaan kuin mahdollista. Tämän vuoksi moni morsian aloittaakin ruokavalion tarkkailemisen ja treenaamisen ennen hääpäivää varmistaakseen sen, että puku tulee istumaan hyvin morsiamen päällä.

New Yorkissa toimiva kunto-ohjaaja Chelsea Aguiar näytti Cosmopolitanin julkaisemalla videolla parhaat treeniliikkeet tuleville morsiamille, jotka haluavat muokata vartaloaan ennen juhlapäivää. Treeniliikkeet keskittyvät takapuolen, selän, rinnan ja käsien muokkaamiseen.

Erilaiset punnerrusliikkeet ovat hyviä treeniliikkeitä muokkaamaan käsien ja rinnan lihaksia. Punnerrusten lisäksi Aguiar näyttää videolla millaisia jalkoja ja takapuolta muokkaavia liikkeitä tulisi suorittaa, ja mitkä kokovartaloliikkeet ovat tehokkaimpia.