100 000 sädetikkua sytytettiin samanaikaisesti – tätä et halua kotipihallesi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sädetikut ovat Suomessa lähes jokaisen kodin ilotulite, joka sekin voi väärin käytettynä aiheuttaa vammoja ja tulipaloja. Lähes aina sädetikut sytytetään yksi kerrallaan ja niitä heilutellaan ilmassa saaden aikaan erilaisia kuvioita. Nyt verkossa nähdään millainen seuraus syntyy 100.000 sädetikusta.

Aiemmin verkossa nähtiin miten 10.000 sädetikkua sai aikaan näyttävän kipinäpatsaan, mutta nyt tempaus on kymmenkertaistettu. 100.000 sädetikkua kasattiin ensin suureksi keoksi, joka sytytettiin sen jälkeen ylhäältä päin tuleen. Kuten arvata saattaa, oli tuloksena lähes keinotekoista tulivuorta muistuttava näky. Samaa tempausta ei kannata toistaa kotioloissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat