Alanis Morissette kohahdutti alastonkuvallaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Alanis Morissette ei yleensä shokeeraa fanejaan, mutta silloin kun hän tekee niin hän tekee sen tyylillä. Nyt muusikko julkaisi itsestään Instagram-kanavallaan kuvan, jossa tuleva kahden lapsen äiti kelluu vedessä alasti.

42-vuotias Alanis Morissette odottaa hänen toista lastaan aviomies Mario Treadwayn kanssa. Nainen julkaisi hänen kauniisti pyöristynyttä raskausvatsaansa esittelevän kuvan, jossa nainen on veden alla sukelluksissa silmät kiinni. Kuva on otettu sivulta päin, minkä vuoksi naisen jalkoväli pysyy peitettynä ja nainen suojaa käsillä rintojaan.

Alanis Morissette oli kirjoittanut kuvatekstiin lainauksen, jonka hänen viisivuotias poikansa Ever Imre oli sanonut. Kuvatekstissä lukee: ”Naisten lähellä täytyy olla erityisen hellä, koska he ovat maailman avuliaimpia ihmisiä tehdessään uusia henkilöitä”.