Arttu Lindemanille kultaa alle kahdessa viikossa: ”Riemuhan siitä ratkes!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-tubettaja Arttu Lindemanin Läikkyy-debyyttisinkku jatkaa voittokulkuaan. Single nousi jo julkaisupäivänä Spotifyn listaykköseksi ja on ollut Suomen striimatuin kappale jo kaksi viikkoa. Huiman suosion avulla biisi ylitti kultarajan alle kahdessa viikossa.

Kultatieto tavoitti Artun kesken matkanteon.

– Olin autossa menossa Kuopiosta Poriin ja kun kuulin, että kulta on rikottu, niin riemuhan siitä ratkes! Loppumatkan 250 kilometriä tuntui joltai 30 kilsalta, Arttu Lindeman kommentoi.

Kappaleelle on kuvattu myös musiikkivideo. Läikkyy-musavideo julkaistaan perjantaina 8. heinäkuuta.

– Mahtava fiilis päästä antaa jotain tuonne Youtubenkin puolelle. Videolla tulee oleen huippumeininkiä, isot bileet ja muutama niin outo eläin että ihan naurattaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat