Koskettava balladi miehille: ”Älkää lähettäkö peniskuvia”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lucy Baker -niminen nainen julkaisee YouTube-kanavallaan hauskoja parodioita ja sanaleikkejä, joista moni on esitetty laulun muodossa. Nyt nainen on tehnyt upean balladin, jonka sanoma on osoitettu suoraan peniksen kuvia lähetteleville miehille.

Moni nainen saa tuntemattomilta miehiltä lyhyen keskustelun jälkeen puhelimeen kuvia heidän peniksistään. Peniskuvilla miehet saattavat haluta huomiota, yrittävät saada naisen ihastelemaan isokokoista elintä tai kenties lähettämään jotakin tuhmaa heille takaisin. Usein naisten reaktio on kuitenkin jotakin aivan muuta.

Melodisessa ja kauniisti lauletussa balladissa Baker kehottaa miehiä olemaan lähettämättä kuvia peniksistään, koska naiset eivät halua niitä. Naiset useimmiten joko huvittuvat tai ällöttyvät niistä eikä reaktioista kumpikaan ole varmasti se, jota mies kuvalla tavoittelee.