Uskomaton näky – kissaemo adoptoi orvot siilinpoikaset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisten ja eläinten äidinvaistot voivat olla todella voimakkaat. Koomaan vaipuneet äidit ovat heränneet vastasyntyneen lapsensa parkaisuun ja pienen vauvan lämpö äidin rinnalla on saanut kuolemansairaan vanhemmankin parantumaan.

Nyt videolla nähdään uskomaton tilanne, kun kissaemo otti neljä orvoksi jäänyttä siilinpoikasta hoitaakseen.

YouTube-videolla nähdään erikoinen tilanne, kun kissaemo on alkanut hoitamaan orvoksi jääneitä siilinpoikasia. Kissalla oli vain yksi oma pentu, minkä ansiosta siltä tuli maitoa. Kissa oli alkanut tuntemaan hoivaviettiä myös siilinpoikasia kohtaan ja alkoi hoitamaan niitä kuin omia pentujaan.

Videolla nähdään, kun emo imettää siilinpoikasia. Kissaemo antaa siilten ruokailla omasta maidostaan samalla, kun se putsaa omaa pentuaan. Kissan äidinvaistot ovat heränneet todella uskomattomalla tavalla myös pieniä siiliä kohtaan, vaikka luonnossa se lähtisi luultavasti jahtaamaan niitä.