Näin levität aurinkorasvaa selkään YKSIN

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aurinkovoiteet ehkäisevät pahanlaatuisten ihokasvaimien syntymistä. Silti niiden käytön hyötyjä on kyseenalaistettu, koska ne eivät vähennä melanoomaan sairastumisen riskiä. Aurinkorasvaa on kuitenkin hyvä levittää iholle huolellisesti ennen paahteeseen astumista.

Kaikki tietävät, että oman selän rasvaaminen on liki mahdotonta. PureWow-sivusto esittelee nyt vinkin, jonka avulla rasvaa saa levitettyä myös lapaluihin ja ristiselkään. Avuksi tarvitsee vain roiman pätkän elmukelmua.

Videolla näytetään, kuinka rasvaa pursotetaan elmukelmun päälle. Sen jälkeen pala otetaan käteen kuin pyyhe, jolla kuivaisi selkää. Edestakaiset vedot levittävät rasvaa kaikkialle selkään olkapäitä myöten. Helpointa olisi pyytää kaverilta apua, mutta tällä vinkillä levitys onnistuu myös yksin ollessaan.