Taapero yritti viedä koiran lenkille – koira oli eri mieltä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koira on ihmisen paras ystävä, mutta se ei silti tarkoita sitä, että koirat ystävystyisivät kaikkien ihmisten kanssa tai oppisivat luottamaan jokaiseen. Eräs taapero sai kokea tämän kantapään kautta, kun perheen isokokoinen koira ei pojan yrityksistä huolimatta suostunut lähtemään alle vuoden ikäisen taaperon matkaan.

Katievun on julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan videon tilanteesta, jossa hänen 11-kuukautinen poikansa yrittää saada perheen koiraa kävelylle. Perheen bulldoggille on puettu asianmukaisesti valjaat päälle ja taapero vetää talutushihnasta, mutta homma ei silti näytä onnistuvan.

36-kiloinen bulldoggi ei näytä luottavan vielä perheen pikkuiseen niin paljon, että antaisi pojan kävelyttää itseään. Koira seisoo jähmettyneenä paikoillaan, kun poika yrittää kiskoa sitä eteenpäin talutushihnasta. Pojan täytyy varmasti vielä jonkin aikaa vakuutella koiraa taidoistaan, ennen kuin se uskaltaa lähteä pojan kuljettamana kävelylle.