Nyt tulee banaanitee – terveellinen ja helppo unilääke

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

On yleisessä tiedossa, että iltaisin nautittu banaani auttaa saamaan paremmin unta. Vieläkin tehokkaampaa on banaanista keitetty tee, jota on kuvailtu maailman parhaimmaksi unilääkkeeksi. Seuraavassa kerrotaan teen keitto-ohjeet.

Banaani sisältää luonnollisia lihasrelaksantteja, eli magnesiumia ja kaliumia. Siinä on myös tarpeeksi hiilihydraatteja nukahtamisen avuksi. Banaaniteetä voi keittää luomubanaaneista, jotta välttää turhien kemikaalien liukenemisen veteen. Katkaise banaanin molemmat päät veitsellä ja pane hedelmä 10 minuutiksi kiehuvaan veteen.

Lisää veden joukkoon halutessasi mausteita, kuten kanelia. Siivilöi neste mukiin ja nauti tunti ennen nukkumaanmenoa. Parempia yöunia voi saavuttaa myös terveellisen ruokavalion, säännöllisen liikunnan ja ruutuajan vähentämisen avulla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat