Arttu Lindemanin jättihitille musiikkivideo: ”Eläinten kanssa kuvaaminen oli hauskaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Debyyttisinkullaan ennätyksiä rikkonut Arttu Lindeman jatkaa voittokulkuaan. Nyt vuorossa on musiikkivideo Läikkyy-hittisinkulle. Kappale on ollut Suomen Spotify-listan ykkössijalla julkaisustaan lähtien, ja biisi on jo ylittänyt kultalevyrajan.

Tuoreella musiikkivideolla Arttu otti kuvauksiin mukaan joukon ystäviään pitämään hauskaa. Videolla bailataan ja poseerataan alpakoiden kanssa. Kuvauksissa räppäriä sanottiin Alpakkakuiskaajaksi, koska hän tuli porukasta parhaiten eläinten kanssa toimeen.

– Eläinten kanssa kuvaaminen oli hauskaa. Niitä oli kiva silitellä ja tultiin heti hyvin juttuun. Ihan parasta kuitenkin kuvauksissa oli ystävät ja hauskanpito. Ostettiin aamupäivällä fudis, jota oli kiva potkia nurmikentällä taukojen aikana, Arttu kertoo.

Arttu Lindeman julkaisi supersuositulla YouTube-kanavallaan myös videon ,jossa kerrotaan mitä tapahtui musavideon kulisseissa.