Miehet paljastivat: Tällainen on hyvä Tinder-profiili naiselle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uusien ihmisten tapaaminen ja ensikohtaaminen tapahtuvat nykyään todella usein jossakin sosiaalisen median kanavassa tai deittailusovelluksessa. Sen vuoksi onkin todella tärkeää, että itsestään pystyy antamaan hyvän vaikutelman tuntemattomalle henkilölle jo pelkän profiilikuvan ja lyhyen kuvaustekstin avulla.

Cosmopolitan-lehden toimittaja Carly Ann Filb kävi kadulla kysymässä miehiltä mikä tekee heidän mielestään hyvän Tinder-profiilin. Miehet kertoivat Filbille millaisia asioita naisten profiileissa he arvostavat, ja selvästi tärkeimmäksi nousi huumorintaju.

Lähes kaikki miehistä kertoivat, että hyvä kuva on tärkeä, mutta kuvausteksti kuitenkin sitäkin tärkeämpi. Jos tekstissä lukee jotakin hauskaa ja nokkelaa, miehet haluavat suurimmalla todennäköisyydellä tutustua. Liian paljastavasta kuvasta miehet antaisivat naisille miinuspisteitä. Mielenkiintoiset harrastukset kannattaa miesten mukaan ilmoittaa heti alussa, koska ne ovat suuri plussa.