Hulvaton video leviää verkossa – koira varasti omistajansa älypuhelimen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jotkut älypuhelimen omistajat saattavat viettää enemmän aikaa puhelimensa kuin lemmikkinsä kanssa. Tuoreella videolla nähdään mahdollisesti tällaisesta käytöksestä suivaantunut koira, joka päätti varastaa omistajansa älylaitteen.

Irlantilaisvideolla kultainennoutaja on napannut omistajansa, Sean O’Donnellin puhelimen hänen silmän välttäessä. Koira ei suostu luopumaan laitteesta helpolla, miehen toistuvista yrityksistä huolimatta.

Kultainennoutaja vain kirmaa innoissaan nurmikolla älypuhelin suussaan. Eläin luopuu laitteesta vasta videon lopussa. Videon jakoi alun perin koiran omistajan veli, Eimear O’Donnell.

– Maailman huonoin koira… Enkä silti vaihtaisi sitä mihinkään, Eimear kirjoittaa Facebookissa.