Frendit-tunnarista tanakka heviversio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Frendit-sarja muistetaan paitsi yhtenä 90-luvun suosituimmista komediasarjoista, myös sen päähän soivaan jäävän tunnuskappaleen ansiosta. Kappaleen esittivi muuten melko tuntemattomaksi jäänyt amerikkalainen poprock-duo The Rembrandts.

Nyt Frendien alkuteksteissä soineesta I’ll Be There For You -kappaleesta kuullaan alkuperäistä raskaampi versio. Hittikappaleen heviversiosta vastaa norjalainen Youtube-muusikko Leo Moracchioli.

Synkkää ja pakkasenpuremaa norjalaista black metallia sekä corpse paint -maskeja odottavat saattavat joutua pettymään melko radioystävällistä metallia edustavaan versiointiin suosikkisarjan tunnarin. Laulut mies hoitaa sentään öristen, ja Leo on parhaansa mukaan yrittänyt toteuttaa Frendien alkutekstien sohvateeman New Yorkin sijaan Norjan vuonojen juurella.