Uskomaton tasapaino – miehet tanssivat hoverboardeilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hoverboard-laudoilla liikkuminen vaatii hieman harjoittelua ja melko hyvää tasapainoa. Joillain ihmisillä hoverboardilla liikkuminen on kuitenkin niin helppoa, että he pystyvät temppuilemaan, voimistelemaan ja jopa tanssimaan hoverboardien päällä.

David Moore julkaisi aiemmin huikean videon, jossa tanssiryhmä tanssi hoverboardien päällä Justin Bieberin What Do You Mean -kappaleen tahtiin. Miehet suorittivat yhteistä tanssikoreografiaa täysin samaan aikaan ja mullistivat monien ajatukset siitä miten hoverboardin ja tanssin pystyy yhdistämään.

Nyt tanssiryhmä on oppinut uusia hienoja liikkeitä ja yllättänyt jälleen entistä uskomattomammalla videolla. Tällä kerralla taustamusiikkina toimii Zayn Malikin Like I Would -kappale, jonka tahdissa tanssiryhmä tanssii ja tekee vaikeita temppuja tasapainotellen hoverboard-laudoillaan niin taitavasti, että sitä voisi luulla jo helpoksi.