Muotisuunnittelijat uudistivat lastensairaalan asut – suuri merkitys jokaiselle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muotisuunnittelijat ovat päättäneet uudistaa kanadalaisen lastensairaalan vaatevaraston. Vanhat ja tylsät sairaalavaatteet ovat vaihtuneet mielenkiintoisempiin asukokonaisuuksiin, joissa ei säästellä kuoseissa tai printeissä. Lapset ovat ottaneet asut vastaan innolla.

Starlight Children’s Foundation Canada on aloittanut yhteistyön paikallisten muotisuunnittelijoiden kanssa. Ryhmä on päättänyt tuoda sairaiden lasten ja teinien elämään ilonpilkahduksia vaatteiden avulla. Ontariossa sijaitseva sairaala on ensimmäinen, joka on ottanut vaihtoehtovaatteet käyttöön.

Warb+Robes -nimisen projektin olisi tarkoitus levitä ympäri Kanadaa tai jopa maan rajojen ulkopuolelle, BuzzFeed uutisoi. Mukana on noin sata suunnittelijaa. Lapset ovat myöntäneet, että vaatteilla on suuri merkitys heidän itsetunnolleen.