Pokemon Gosta aikuisten versio – Chardonnay Go aiheuttaa nousuhumalan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaikki puhuvat tällä hetkellä älypuhelimiin ladattavasta Pokemon Go -pelistä, jossa pokemoneja etsitään puhelimen avulla lähiympäristöstä ja yritetään kaapata omaan pokepalloon. Dena Blizzard keksi kuitenkin kilapilevan idean, jonka avulla aikuiset voivat metsästää viiniä.

Dena Blizzard kertoo hauskalla videolla uudesta Chardonnay Go -nimisestä sovelluksesta, joka saa myös perheenäidit tehokkaasti liikkeelle. Pelissä etsitään puhelimen antamien vihjeiden avulla ympäristöön piilotettuja lasillisia valkoviiniä.

Nainen näyttää videolla innoissaan miten peli toimii. Hän löytää kotinsa pihan läheisyydestä useita piilotettuja valkoviinilasillisia ja hörppii niistä riemuissaan aina uuden lasillisen löytyessä. Naisen mukaan varsinkin äidit iloitsevat ilmaisesta Chardonnaysta, jota löytyy joka nurkan takaa.