Oranki yhteiskuvaan naisen kanssa – tarttui heti rintoihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläimet oppivat eläintarhoissa poseeraamaan kameroille ja ihmiset ovatkin jo melko tottuneita siihen, että eläimet saattavat näyttää yllättäviä poseerauksia kuvanottohetkellä. Tällä kerralla nainen sai hämmentyä tuttavallisesta orangista, joka päätti kopeloida naisen rintoja.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa nainen poseeraa kahden orangin kanssa. Toinen orangeista käy kuitenkin nopeasti hieman liian tuttavalliseksi antaessaan naiselle pusun poskelle. Yllättävän pusun jällkeen nainen siirtyy vähän kauemmaksi orangista.

Nainen menee kuitenkin vielä uudelleen kuvattavaksi, kun oranki vetää hänet takaisin luokseen. Tällöin oranki päättääkin ottaa naista rohkeasti rinnoista kiinni ja puristella niitä. Ilmeisesti orangilla oli myös ihmisten suhteen silmää naiskauneudelle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat