Poliisit ilmestyivät pihajuhliin – breakdance-esitys yllätti juhlijat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yleensä poliisien ilmestyminen pihalla tapahtuviin juhliin tarkoittaa sitä, että joku on valittanut alueen meluhaitasta ja poliisit ovat tulleet paikalle keskeyttämään juhlat. Tällä kerralla eräät juhlijat kokivat kuitenkin iloisen yllätyksen, kun poliisien paikalle saapuminen ei johtanutkaan juhlien loppumiseen.

Ariel Carrillo -niminen poliisi oli saapunut parinsa kanssa kyläläisten järjestämiin grillibileisiin. Juhlijat olivat yllättyneet poliisien käynnistä todella positiivisesti kun nuori miespoliisi olikin alkanut vain esittämään breakdance-taitojaan musiikin tahtiin.

Juhlijat ovat kuvanneet videolle kun poliisi tanssii. Mies esittelee nurmikentällä juhlijoille hänen breakdance-liikkeitään, jotka ovat niin hyviä, että ne onnistuvat vakuuttamaan sivusta seuraajat. Videon taustalla voi kuulla ihmisten iloisia ja kannustavia ääniä, kun poliisi tanssii ruohikolla.