Maailmanluokan rocktähti yllätti katusoittajana Helsingissä – tunnistiko kukaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme kaksi vuotta sitten kuinka Aerosmith-yhtyeen supertähti Steven Tyler yllätti katusoittajana Helsingin ydinkeskustassa. Vain aniharva tunnisti, että pulloja soittava herra oli aivan oikea supertähti. Sama on nyt toistunut, kun Billy Gibbons nähtiin samoissa puuhissa Aleksanterinkadulla.

Verkossa leviää parhaillaan Angelic Productionsin julkaisema YouTube-video, jossa nähdään miten muhkean parran omistava Gibbons soittaa kitaraa taidokkaasti ohikulkijoiden vilkuillessa häntä epäilevästi.

Suomessa vierailleen yhtyeen tähti oli videon esittelyn perustella pyytänyt saada lainata katusoittajan kitaraa. Videon perusteella ohikulkijat eivät huomanneet kuuntelevansa aidon rocktähden soittamista. Yllätyskeikasta kertoi Ilta-Sanomat.