Kissat sekoavat säkkituoleista – tällainen siitä seuraa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissat rakastavat leikkiä niin, että ne saavat vaania ja hyökätä jonkin liikkuvan esineen kimppuun. Nyt verkossa on nähty paljon hauskoja videoita, joissa kissat ovat viihtyneet säkkituolien parissa.

YouTube-videolla nähdään hulvaton kooste, jossa kissat ovat seonneet säkkituoleista. Säkkituolien sisällä olevat herneet ja pienet pallot ovat saaneet kissat hämilleen rapinalla ja liikkumisella kankaan sisällä, mikä näyttää menevän täysin kissojen ymmärryksen yli.

Kissat makaavat säkkituolien päällä. Kun kissat liikahtavat, säkkituolista pääsevä ääni ja tuolin muovautuminen saavat kissat valppaaksi. Kissat alkavat hyökkimään tuoliin hyppimällä sen päällä, mikä aiheuttaa vielä enemmän rapinaa ja liikettä, jolloin leikistä muodostuu loputon kierre.