Ranskanbulldoggi rakastaa uimista – vaikka tyhjässä ammeessa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat osaavat keksiä itselleen hauskaa tekemistä ja leikkejä, jotka eivät vaadi juurikaan ulkopuolista apua. Tällä kerralla videolla nähdään hauska tilanne kun ranskanbulldoggi päätti mennä uiskentelemaan tyhjään uima-altaaseen.

Arnold and Rosie -kanava on julkaissut hauskan YouTube-videon, jossa heidän ranskanbulldogginsa on mennyt pieneen lasten uima-altaaseen uiskentelemaan. Altaaseen ei ole laitettu vielä edes vettä, mutta se ei näytä estävän koiraa silti uimasta altaassa aivan kuin se olisi täytetty.

Toinen koira tulee välillä altaan reunalle ihmettelemään ranskanbulldoggin touhuja. Koira on uivinaan tyhjässä ammeessa, mikä on vähintäänkin erikoinen näky. Koiran liikkuminen näyttää hauskalta kun se yrittää vatsallaan makoillessaan eteenpäin samalla tavalla kuin vedessä uidessaan.