Tarzan-elokuvan kaunotar bikineissä – hurjat asennot surffatessa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Margot Robbie on paljastanut, että elokuvatähteys ei ole ole ollut hänen ainoa haaveensa. Kaunotar on nimittäin unelmoinut urasta sukellusopettajana. 25-vuotias tähtönen kertoi, että työskentely trooppisessa turistikohteessa on aina kiehtonut häntä.

Nyt Margot on ikuistettu rantalomalla Havaijilla, jossa hän päätti kokeilla miltä surffaus hänestä tuntuu. Valkoiseen yksiosaiseen uimapukuun sonnustautunut elokuvakaunotar esitteli kuvaajille samalla pari poikkeuksellisen näyttävää asentoa.

Australialaiskaunotar Margot Robbie rakastaa surffaamista, snorklaamista ja sukeltamista, joten ura niiden parissa olisi ollut hänelle luonnollinen valinta. Parhaillaan hän on kuitenkin omistautunut näyttelemiselle ja nauttii suuresti saamistaan mahdollisuuksista. Mikäli Robbie päättää jonain päivänä vetäytyä näyttelemisestä, on hänellä selvä varasuunnitelma valmiina.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash