Työkaveri joi toisen kahvikermat – olikin rintamaitoa? ”Toivottavasti nautit”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Työpaikalla yhteisessä jääkaapissa omat ruoat tulee merkitä tarkasti, että kukaan ei vahingossa ota vääriä eväitä mukaansa. Erästä naista oli harmittanut se, että joku työkavereista oli juonut salaa hänen kahvikermansa. Nainen päätti laittaa kermapurkkiinsa viestin, joka tulisi jatkossa pitämään varkaat loitolla.

Nainen oli kyllästynyt siihen, että muut joivat hänen ostamaansa kermaa, jonka nainen oli hankkinut omia kahvitaukojaan varten. Nainen päätti ilmoittaa iloisessa purkin kylkeen teipatussa viestissä, että työkaveri on nauttinut aamuisin hänen rintamaitoaan.

Nainen oli kirjoittanut kermapurkin kylkeen viestin varkaalle: ”Hyvää huomenta! Kuka ikinä onkaan juonut kahvikermaani koko viikon on juonut rintamaitoani! Yllätys! Toivottavasti nautit”. Lopussa hän vielä ilmoittaa kermavarkaalle rintamaidon olleen kuitenkin täysin orgaanista ja terveellistä.