Donald Trumpin tytär yritti poptähdeksi – tältä kappale kuulosti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tiffany Trump tunnetaan julkisuudessa parhaiten Yhdysvaltojen presidenttiehdokkaan, miljardööri Donald Trumpin tyttärenä. Harva kuitenkaan tietää, että mallinakin työskennellyt 22-vuotias nuori nainen on tavoitellut uraa poptähtenä.

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt viime aikoina Tiffany Trumpin vuonna 2011 julkaisema single Like a Bird. Kappale edustaa ilmestymisajalleen melko tavanomaista klubi-poppia vahvasti autotune-käsittellyin vokaaleineen. Sanoituksissa Tiffany käsittelee muun muassa timantteja, twiittaamista ja bilettämistä.

Kappaleen julkaisun aikoihin 17-vuotias Tiffany kertoi tuolloin televisiotähti Oprahin haastattelussa laulamisen olleen hänelle lähinnä harrastus. US Weekly -lehden mukaan hän ei kuitenkaan poissulkenut mahdollisuutta tehdä siitä itselleen uraa.

Ilmeisesti haaveet seuraavana pop-sensaationa eivät ottaneet tuulta alleen, sillä Tiffany on sittemmin keskittynyt musiikin sijaan opiskeluun. Hän valmistui tänä vuonna Pennsylvanian yliopistosta.