Uuden XXX-elokuvan traileri julkaistiin – tästä ei toimintaa puutu!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vin Dieselin tähdittämä XXX-elokuva oli todellinen aikansa tuote. Vuonna 2002 ilmestyneessä elokuvassa extreme-lajeja harrastava hurjapää värvätään salaiseksi agentiksi Rammsteinin musiikin pauhatessa taustalla.

Nyt agenttiseikkailu on saamassa jatkoa XXX: The Return of Xander Cage -elokuvan muodossa. Tuoreen trailerin perusteella elokuva tarjoilee juuri sitä, mitä aikaisemmatkin osat. Vin Diesel nähdään suorittamassa uskomattomia stuntteja, kuten laskettelemassa suksilla viidakossa ja moottoripyöräilemässä veden päällä.

Vin Dieselin ohella XXX: The Return of Xander Cage -elokuvassa nähdään Samuel L. Jackson, Nina Dobrev ja Donnie Yen. Elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa tammikuussa 2017.