Koira lauloi dueton vinkulelun kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat kiinnostuvat vinkuvista leluista yleensä sen vuoksi, että ne herättävät koirien sisällä piileskelevän metsästäjän vaiston. Lelun vinkuminen muistuttaa koiria saaliseläimen vinkumisesta, mikä ei välttämättä tulisi mieleen pienten suloisten koirien retuuttaessa pörröistä pehmolelua.

Nyt YouTube-videolla nähdään pienikokoinen Rosie-koira, joka pureskelee lattialla valkoista pehmolelua. Koira on upottanut hampaansa pörröiseen leluun, joka vinkuu koiran puristaessa lelua hampaidensa välissä. Lelun vinkuminen saa kuitenkin koirassa erikoisen reaktion aikaan.

Rosie hämmentyy lelun vinkumisesta ja alkaa ulvomaan. Lelun vinkuminen saattaa Rosienkin mielessä kuulostaa saaliseläimen avunhuudoilta, mutta metsästysvietin sijaan vinkuminen herättääkin Rosiessa myötätuntoa, minkä vuoksi se alkaa ulvomaan lelun kanssa.