Bulldoggi katsoi kauhuelokuvaa – yrittikö varoittaa uhria?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet lemmikit viihtyvät melko hyvin television edessä. Yleensä koirat reagoivat näkemäänsä ja kuulemaansa, jos televisiossa esimerkiksi haukkuu tai ulvoo toinen koira. Eräs bulldoggi aisti kuitenkin vaaran ja yritti varoittaa elokuvan uhria.

Elvis and Khaleesi -YouTube-kanavalla seurataan kahden bulldoggin seikkailuja. Khaleesi rakastaa omistajansa mukaan television katselemisen lisäksi myös lapsia. Kun se näki televisiossa vaaran lähestyvän pientä tyttöä, se yritti hellyttävästi varoittaa tätä.

Khaleesi istuu sängyllä ja katsoo televisiosta kauhuelokuvaa. Elokuvassa tyttö yrittää nukkua sängyssä, mutta jokin outo hahmo lähestyy sitä. Huomatessaan uhkaavan hahmon Khaleesi yrittää suloisesti varoittaa tyttöä ja saada pelästytettyä pelottavan hirviön tiehensä.