Tämä Disney-kooste voi nostaa lapsuusmuistosi pintaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Walt Disney Pictures -elokuvatuotantoyhtiön piirretyt ja animaatiot ovat suuressa roolissa monien ihmisten lapsuusmuistoissa. Ihmiset muistavat millaisia piirrettyjä ja lastenohjelmia he tapasivat pienempänä katsoa, ja nauttivat niiden katsomisesta yleensä vielä aikuisenakin.

Disneyn lastenelokuvat ovat tunnettuja siitä, että ne koskettavat, huvittavat ja saavat katsojan tuntemaan jo lapsena monia eri tunteita. Nyt taitava editoija Lindsay McCutcheon on julkaissut hänen YouTube-kanavallaan videokoosteen, johon hän on ottanut pieniä paloja lähes jokaisesta Walt Disney Pictures -lastenelokuvasta.

Kolme ja puoli minuuttia kestävällä videolla nähdään lukuisia ikimuistoisia hetkiä monien rakastamista elokuvista. Nainen on koostanut videolle paloja 27 vuoden ajalta, ja videolla nähdäänkin otteita yhteensä 20 lastenelokuvasta.