Jos baby-sana otettaisiin kirjaimellisesti – erikoiset laulut vauvoista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Puhutuissa kielissä useilla eri sanoilla voi olla monia hyvinkin paljon toisistaan poikkeavia merkityksiä. Englannin kielessä yksi tällainen sana on baby, joka tarkoittaa sekä vauvaa että hellittelynimeä, joka annetaan yleensä omalle rakkaalle ja vastaa suomen kielessä sanaa kulta.

Baby-sanaa käytetään englannin kielellä kirjoitetuissa musiikkikappaleiden lyriikoissa todella paljon. Eräs komediaryhmä päätti tehdä hauskan videon, jossa he ovat kuvanneet miltä laulujen sanojen tilanteet kirjaimellisesti näyttäisivät.

Videolla kuullaan monien artistien hittikappaleita, joissa käytetään sanaa baby. Kappaleissa kullan pää on tulessa, kulta on jäässä, kulta aiotaan jättää ja kullan oma tarina halutaan kuulla. Sanat saavat huomattavasti huvittavamman merkityksen, kun rakkaan tilalle sijoitetaankin oikea vauva.