Rob Kardashian masentui – ei poistu enää kotoaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkisuudessa epäiltiin äskettäin, että Rob Kardashianilla ja Blac Chynalla olisi vakavia ongelmia parisuhteessa. Ensimmäistä yhteistä lastaan odottava pari kuvaa parhaillaan Rob & Chyna -realityohjelmaansa. Rob Kardashian on kuitenkin eristäytynyt ulkomaailmasta.

Julkkisperheen velipoika Rob Kardashian kärsii tiettävästi kausimasennuksesta ja miehellä on lähipiirin tietojen mukaan menossa synkkä hetki elämässään. Entertainment Tonight kertoo, että Rob ei halua tehdä tällä hetkellä yhtään mitään tai edes poistua kodistaan.

Miehen hyvinvointi kohosi merkittävästi paremmalle tasolle kihlattunsa Blac Chynan kohtaamisen jälkeen. Vanhat varjot ovat kuitenkin nostaneet päätään alkuhuuman jälkeen.

Rob Kardashianin siskot ovat olleet innoissaan miehen uudesta sosiaalisemmasta puolesta. Khloe ja Kim ovat huomanneet, kuinka Blac Chyna on saanut kohotettua Robin itsetuntoa ja halukkuutta astua ihmisten ilmoille. Pahimpina aikoina mies ei osallistunut edes perheensä joulunviettoon. Moni pelkää, että tuleva isä sulkeutuu jälleen takaisin kuoreensa.