Donald Trumpin freudilainen lipsahdus naurattaa: ”Tisseihin kuten Detroitiin”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen presidenttiehdokkaana olevan Donald Trumpin suusta on totuttu kuulemaan toinen toistaan kyseenalaisempia asioita. Nyt mies on päätynyt otsikoihin lipsautettuaan televisiossa härskin sanan, tällä kertaa mitä ilmeisimmin puhtaasti vahingossa.

Donald Trump oli pitämässä taloutta koskevaa puhetta maanantaina Yhdysvaltojen Detroitissa. Mies kertoi suunnitelmistaan tuoda biljoonia dollareita Detroitin kaltaisiin kaupunkeihin, mutta erikoisen kömmähdyksen seurauksena lause sai aivan uudenlaisen merkityksen.

– Tisseihin, kuten tänne Detroitiin, Trump sanoi suorassa lähetyksessä.

Trumpin tarkoituksena oli selkeästi sanoa ”cities”, eli kaupungit, mutta sanoikin ”titties”, eli rinnat. Moka noteerattiin arvatenkin saman tien sosiaalisessa mediassa, ja videot härskistä freudilaisesta lipsahduksesta levisivät nopeasti Twitterissä.