Klovni piinaa pikkukaupungin asukkaita – ilmestyy kaduille öisin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Klovien tarkoitus on ollut perinteisesti naurattaa ja riemastuttaa, mutta joillekin ihmisille ne näyttäytyvät lähinnä pelottavina ilmestyksinä. Ei siis ihme, että murhanhimoiset pellet ovat kauhutarinoiden vakiokuvastoa.

Yhdysvaltojen Wisconsisissa sijaitsevan Green Bayn asukkaat ovat tehneet viime päivinä havaintoja kaupungin kaduilla liikkuvasta tummanpuhuvasta klovnista. Pellen kerrotaan liikkuvan kaduilla mustien ilmapallojen kera yöaikaan.

Gags-nimen saaneen pellen kuvia on jaettu hahmolle omistetulla Facebook-sivuilla. Paikallisen NBC26-uutissivuston mukaan poliisit ovat saaneet useita ilmoituksia kaduilla nähdystä oudosta hiipparista. Viranomaiset eivät kuitenkaan voi tehdä pellelle mitään, sillä se ei ole tiettävästi syyllistynyt minkäänlaiseen rikokseen.

– Ihmiset voivat kävellä kaduilla pukeutuen sillä tavoin kuin he itse haluavat, kunhan he eivät liiku kielletyillä alueilla tai paikoissa joissa on sulkemisaika, poliisipäällikkö Kevin Warych kuvailee.

Tummanpuhuvan klovnihahmon taustat ovat herättäneet runsaasti spekulaatiota sosiaalisessa mediassa. Monet uskovat, että hahmo saattaa olla esa esimerkiksi jonkin tulevan elokuvan tai televisiosarjan viraalimainoskampanjaa.