Megan Fox synnytti kolmannen pojan – erikoinen nimivalinta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Valkokankaalla uraansa luonut 29-vuotias Megan Fox solmi avioliiton Brian Austin Greenin kanssa vuonna 2010. Pariskunta haki avioeroa kuukausia sitten, mutta Meganin raskaus sai parin palaamaan yhteen. Megan ja Brian saivat kolmannen pojan viime viikon torstaina.

Perheen uusin tulokas on nimeltään Journey River Green. Pariskunnalla on entuudestaan kaksi lasta, kolmevuotias Noah ja kaksivuotias Bodhi Ransom. Brianilla on lisäksi 14-vuotias Kassius-poika edellisestä liitostaan Vanessa Marcilin kanssa.

Megan ja Brian ovat onnellisia. Heidän eronsa johtui lähipiirin mukaan molempien kiireisistä aikatauluista työprojektiensa parissa. Pariskunta on nyt oppinut toimimaan perheenä, E! Online uutisoi. Tuoreen vauvan Journey-nimi tarkoittaa suomennettuna matkaa.