Uuniperuna ei ole enää entisensä – uusi tyyli saa veden kielelle

Ruoka Viihdeuutiset Kirjoittaja: , toimittaja Ilmoita virheestä, Tietoa meistä
Toimitusperiaatteet

Peruna kuuluu perinteisesti grilliruokien kylkeen keitettynä versiona. Nyt Thrillist-sivusto tarjoilee superherkullisen reseptin tavallisen perunan jalostamiseen grillikauteen sopivaksi. Vielä on kesää ja grillikautta jäljellä.

MAINOS ALKAA
MAINOS LOPPUU

Tee isokoiseen perunaan viiltoja yhdelle sivulle ja pane väleihin jalopenojen sekä pekonien paloja. Lorauta sen jälkeen öljyä perunan pinnalle. Paista perunaa noin 220-celsiusasteessa 25 minuuttia.

Lisää sen jälkeen juustoa runsain määrin perunan viiltoihin ja jatka paistamista vielä kymmenen minuutin ajan. Lopputuloksena on herkullinen grilliperuna, josta ei puutu makua. Täytteitä voi vaihdella.

Voit halutessasi lukea Starassa myös lisää juuri tähän artikkeliin liittyvistä teemoista ja aiheista, kuten tai laajemmin tästä aihealueesta Ruoka, Viihdeuutiset -osioistamme.