Värityskirja aikuisille – saattaa sisältää vaginaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset pitävät värittämisestä ja rakastavat hauskoilla kuvilla varustettuja värityskirjoja. On kuitenkin huomattu, että myös aikuiset hyötyvät värityskirjoista. Nyt tekeillä on yksi aikuisille suunnattu värityskirja, jonka väritettävät kuvat pyörivät pelkästään vaginan ympärillä.

Aikuisten on huomattu saavan monia hyötyjä värityskirjan värittämisestä. Pikkutarkan kuvan värittäminen on meditatiivista puuhaa ja auttaa ihmisiä rauhoittumaan, keskittymään ja poistamaan stressiä kehosta. Nyt stressiä voi poistaa värittämällä kuvia, jotka liittyvät jollain tavalla vaginaan.

Kickstarter-sivustolla englantilainen taiteilija Beki Reilly kerää rahaa Colour Up Next Tuesday -nimisen värityskirjaideansa lopulliseen toteuttamiseen. Kirjan jokaisella 15 sivulla on väritettäviä kuvioita ja väritettävä sana, joka tarkoittaa aina naisen sukupuolielimiä erilaisilla sanoilla ilmaistuna.