Bam Margera tatuoi Andy McCoyn ja Jussi69:n puhelinnumerot ihoonsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jackass-ryhmästä tunnettu rocktähti Bam Margera on suomalaisten rokkareiden hyvä ystävä. Mies viettää mielellään aikaan muun muassa HIM:in ja The 69 Eyes-yhtyeiden jäsenten kanssa. Hänellä on myös erityislaatuinen suhde entiseen Hanoi Rocks -kitaristi Andy McCoyhin, sillä muusikko vihki Margeran vaimoineen avioliittoon.

Bam Margera on nyt julkaissut Instagramissa kuvan, jossa hän kertoo tatuoineensa Jussi 69:n ja Andy McCoyn puhelinnumerot ihoonsa. Syyksi mies kertoo sen, että hän unohtelee ystäviensä puhelinnumeroita jatkuvasti, ja nyt ne ainakin pysyy tallessa.

Jussi 69 kommentoi tatuointeja Facebookissa sanomalla, että hänen ei varmaankaan kannata vaihtaa puhelinnumeroaan hetkeen. Bam Magera on yhdysvaltalainen rullalautailija ja rokkitähti. Hänet on nähty MTV-televisiokanavan ohjelmissa sekä kuultu nimeään kantavassa radio-ohjelmassa. Miestä on kutsuttu maailman suomalaisimmaksi amerikkalaiseksi.