Jennifer Lopezille raju leffarooli – kaukana kiltin tytön imagosta!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti ja poplaulaja Jennifer Lopez on kiinnitetty näyttelemään kokaiinin kummitädeksikin kutsuttua Griselda Blancoa. Tositapahtumiin perustuva elokuva tullaan näkemään HBO-kanavalla.

Lopezin oman Nuyorica Productions -yhtiön ja LBI Entertainmentin tuottama elokuva kuvaa Griselda Blancon nousua yhdeksi 1970 ja 1980 -lukujen tunnetuimmista rikollisista. Hänen kerrotaan olevan vastuussa jopa 200 ihmisen murhista. Lopezin mukaan aihe on kiinnostanut häntä jo pitkään.

– Tämän korruptoituneen ja monimutkaisen naisen elämä on kiehtonut minua jo vuosien ajan. Yhteistyö HBO:n kanssa vaikutti täydelliselta keinolta tuoda Griseldan tarina viimein eloon, Jennifer Lopez kuvailee Deadline-sivuston mukaan.

Griselda Blanco mullisti huumeiden salakuljetuksen Yhdysvalloissa 1970-luvulla. Kovaotteista rikollisjärjestöä pyörittänyt nainen pidätettiin vuonna 1985, ja hänet murhattiin vuonna 2012 Kolumbiassa. Blancon tarinaan on paneuduttu muun muassa Cocaine Cowboys -dokumenttielokuvassa ja sen jatko-osassa.