Jennifer Lopezille raju leffarooli – kaukana kiltin tytön imagosta!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti ja poplaulaja Jennifer Lopez on kiinnitetty näyttelemään kokaiinin kummitädeksikin kutsuttua Griselda Blancoa. Tositapahtumiin perustuva elokuva tullaan näkemään HBO-kanavalla.

Lopezin oman Nuyorica Productions -yhtiön ja LBI Entertainmentin tuottama elokuva kuvaa Griselda Blancon nousua yhdeksi 1970 ja 1980 -lukujen tunnetuimmista rikollisista. Hänen kerrotaan olevan vastuussa jopa 200 ihmisen murhista. Lopezin mukaan aihe on kiinnostanut häntä jo pitkään.

– Tämän korruptoituneen ja monimutkaisen naisen elämä on kiehtonut minua jo vuosien ajan. Yhteistyö HBO:n kanssa vaikutti täydelliselta keinolta tuoda Griseldan tarina viimein eloon, Jennifer Lopez kuvailee Deadline-sivuston mukaan.

Griselda Blanco mullisti huumeiden salakuljetuksen Yhdysvalloissa 1970-luvulla. Kovaotteista rikollisjärjestöä pyörittänyt nainen pidätettiin vuonna 1985, ja hänet murhattiin vuonna 2012 Kolumbiassa. Blancon tarinaan on paneuduttu muun muassa Cocaine Cowboys -dokumenttielokuvassa ja sen jatko-osassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat