Jessica Simpson ennen äitiyttä: ”Baarin pöydillä tanssiminen kävi kuntoilusta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen laulajatähti Jessica Simpson on alkanut musiikin tekemisen ja näyttelemisen ohella keskittymään nyt myös vaatteiden suunnittelemiseen. 36-vuotias Simpson toimi elokuussa tuoreen Women’s Health -lehden kansikuvatyttönä.

Women’s Health on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään otteita naisen kuvauspäivästä. Poseeraamisen lomassa tähti istuutui myös alas ja kertoi hänen tuoreimpia kuulumisiaan vaatesuunnittelijana. Nainen näyttäisi nauttivan täysin rinnoin siitä, että hän saa suunnitella vaatteita naisille.

Jessica Simpson kertoo haluavansa olla kuin jokaisen naisen hyvä ystävä, joka voi tarjota naisille aina sellaista päälle puettavaa jossa he näyttävät hyvältä. Simpsonin mielestä se on omituista, että naiset ovat samaan aikaan todella kateellisia toisilleen ja samalla myös niin kannustavia.

Simpson kertoi myös siitä miten hän pitää nykyään vartalonsa hyvässä kunnossa. Aiemmin hänen kuntoilunsa oli lähinnä sitä, että hän tanssi baareissa pöydillä ja piti hauskaa. Nykyään nainen pitää itsensä kuitenkin aktiivisena juostessaan kahden pienen lapsensa perässä.